NOVI IMIDŽ "PRAKTIČNE ŽENE" ŠOKIRAO SVE NA INSTAGRAMU: da li Nataši Pavlović pristaje ova drastična promena (FOTO)

Nataša Pavlović je napravila promenu i iznenadila svoje obožavatelje. Pogledajte sliku i saznajte zašto svi komentarišu ovu sliku!

NOVI IMIDŽ "PRAKTIČNE ŽENE" ŠOKIRAO SVE NA INSTAGRAMU: da li Nataši Pavlović pristaje ova drastična promena (FOTO) Foto: Instagram Printscreen / Instagram

TV voditeljka Nataša Pavlović često oduševljava modnim izborima, a i šarmantnim kombinacijama i dosetkama sa kojima oduševljava svoje obožavatelje, piše Lepa & Srećna.

Nataša Pavlović je kao voditeljka uspešne emisije “Praktična žena” uspela je da dopre do mnogih domaćica, pa je samim tim i postala popularnija na društvenoj mreži Instagram.

foto: credit

ovo je neki h3 naslov i neki opis informacije koja je bitna.Moze da se navede vise recenica, a treba da se ubaci pading i background slicica da je u pitanju vazna informacija. i mogu ja sad du da pisem vise stvari ali nemam vise ideja sta. sa druge strane, moram da vidim kako izgleda ako imam nekoliko recenica.

Gledaoci, pored njenih saveta za domaćinstvo, interesantnih gostiju i recepata mogu da prate i voditeljkine modne novitete, ali i zanimljive transformacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

 

Nataša je na poslednjoj slici rešila da šokira mnoge. Naime,  voditeljka je svoju prepoznatljivu smeđu boju kose zamenila plavom i na prvi pogled iznenadila svoje obožavatelje.

Onima koja se ova transformacija nije dopala mogu da odahnu, jer voditeljka je samo stavila plavu periku. Ali njen komentar je nasmejao mnoge!

ovo je h4 tekst sa a sad sam dodala jos teksta da bi mozda otislo u dva reda linkom

Nataša je pored slike napisala: "Barbi sa 2 kena iliti blago meni!", a jedna obožavateljka je prokomentarisala da joj je Natašin stajling zanimljiv!

Kako se vama dopada Natašin novi imidž?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

 

Izvor: Lepa & Srećna
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt