DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2019: Rak postiže veliki uspeh, Devica se previše nervira

Dnevni horoskop obećava povoljan aspekt Marsa i Saturna...

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2019: Rak postiže veliki uspeh, Devica se previše nervira Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop najavljuje nemire naročito za one koji juče nisu uspeli da pokrenu energiju...

Ukoliko ste prethodnog dana uspeli da pokrenete energiju, ovaj današnji dan biće lak za preživljavanje, a ukoliko ste prethodni dan završili bez uspeha na polju protočnosti energije, ovaj četvrtak može vas mnogo više uznemiriti nego ostale kojima je sreda bila uspešnija na tom polju.

Sve što se danas dešava je nestabilno, nejasno i zbunjujuće.

Dobar energetski start od juče olakšaće ovaj problem tako što ćete probleme moći preusmeriti u svoju korist! Povoljan aspekt Marsa i Saturna će vam pokazati put u kom pravcu delati.

Ovan

POSAO

Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.

LJUBAV

Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE

Unosite više vitamina u svoj organizam.

Bik

POSAO

Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.

LJUBAV

Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.

ZDRAVLJE

Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

Blizanci

POSAO

Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.

LJUBAV

Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.

ZDRAVLJE

Pazite šta jedete.

Rak

POSAO

Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Negujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mešajte previše karijeru i prijateljstvo.

LJUBAV

Sveže ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osećaj traje što duže.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulenjite i prepustite drugima da obavljaju vaše zadatke.

LJUBAV

Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na viši nivo. Nije isključeno ni donošenje nekih bitnih životnih odluka.

ZDRAVLJE

U odličnoj ste formi.

Devica

POSAO

Iako možda deluje kao da vam trenutno ne cvetaju ruže, strpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

LJUBAV

Partner prolazi kroz dramatične promene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumevanje. Umeće to da ceni.

ZDRAVLJE

Stres veoma negativno utiče na vaš organizam. Pokušajte manje da se nervirate.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...