NAJBOLJI MODNI TRIK ZA ŽENE OD 20+ DO 50+: svaka dama izgledaće super moderno ako se ovako obuče (FOTO)

Dosadilo vam je da svakog dana brinete o kombinovanju garderobe i koja boja se najbolje uklapa sa drugom? Onda će vas ovaj prolećni trend oduševiti.

Od crne kombinacije kao svestranog i neutralnog favorita monohromnog sveta, te njihove prozračnije i svetlije varijante obojene belom bojom do trendi kombinacija u nijansama crvene, ružičaste, plave i zelene boje – ovog proleća savršeni izgled lako je pronaći u kombinacijama u kojima je baš svaki komad obojen istom bojom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Schaefer (@sariiety) on

Za razliku od zimskih jednobojnih kombinacija, njihovo prolećno izdanje donosi igru novim trendi nijansama. Među novim pomacima unutar jednobojnih kombinacija ističu se uzorci u kojima osnovna boja izgleda još uvek bitno preovladava, dok su druge boje tek decentni dašak svežine u modnim dodacima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Za ležerni look koji ćemo pronaći u kombinaciji nekoliko komada od trapera, za moderno izdanje klasične poslovne uniforme ili efektni večernji izgled za koji će vam trebati minimalno vremena i truda, u nastavku donosimo odlične monohromne outfit ideje u kojima možete pronaći inspiraciju za uvek efektne i uvek savršene prolećne kombinacije.

Izvor: Journal.hr
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt